Start-Wijs

Samen sterk starten in onderwijs! Dat is ons doel voor en met elke leerkracht in Antwerpen.

Wie is Start-Wijs?

Start-Wijs is een netwerk waar alle Antwerpse onderwijsnetten (Stedelijk onderwijs, GO!, katholiek onderwijs), de lerarenopleidingen (AP, KdG en UA), Onderwijstalent en Onderwijsnetwerk Antwerpen hun expertise bundelen rond aanvangsbegeleiding. De slagzin 'Samen sterk starten in onderwijs' geeft weer dat dit netwerk inzet op coaching, begeleiding en verdere ontwikkeling van startende leerkrachten. Dit doen ze samen door te leren van en met elkaar en elkaar te inspireren. 

Inspiratiedag Start-Wijs

Op woensdag 6 februari 2019 organiseerde Start-Wijs een tweede inspiratiedag voor startende leerkrachten in Antwerpen. In de voormiddag gaf Marc Mathyssen een inspirerende intro, waarna de deelnemers aan de slag gingen in de interactieve workshops. Er was een ruim aanbod van energizers tot yoga, en van LEGO Studio tot filosoferen. Lees meer over deze inspiratiedag in dit nieuwsbericht

Wie interesse heeft, kan via dit nieuwsbericht terugblikken op de eerste inspiratiedag van 2018 waar 100 startende leerkrachten aanwezig waren!

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van alle nieuws en activiteiten.

Schrijf je in