Aanvraag verkennend gesprek

Stel je ondersteuningsvraag, in het kader van een concreet traject of project (met of zonder toelage)

Het netwerk schoolontwikkeling bestaat uit diverse stedelijke en niet-stedelijke partners van het Onderwijsnetwerk Antwerpen en biedt alle Antwerpse scholen beleidsondersteuning of ondersteuning rond een specifiek thema. Om het aanbod goed af te stemmen op de noden van je school starten we elke samenwerking met een verkennend gesprek. Om het gesprek zo optimaal mogelijk te laten verlopen, vragen we de aanwezigheid van een 3-tal leden van je schoolteam, waaronder de directeur of de adjunct.

Het verslag van dit gesprek wordt met de verschillende partners besproken om een zo goed mogelijk advies of antwoord op de vraag van je school te formuleren. Je beslist zelf hoe je met dit advies en/of de voorgestelde partners verder gaat. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Wat is het district waarin je school is gelegen?
Gelieve jouw naam in te vullen.
Gelieve jouw e-mailadres in te vullen.
Gelieve jouw telefoonnummer door te geven. Zo kunnen we je contacteren bij extra vragen.
Indien je als directeur dit formulier invult, hoef je je gegevens hier niet meer te herhalen.
Zijn er nog andere teamleden die betrokken dienen te worden bij het verkennend gesprek? Bezorg ons dan a.u.b. het e-mailadres.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.