Activiteit Dag van de Ouder doorgeven of aanpassen

Wij willen graag weten wat jouw school op de Dag van de Ouder op 17 oktober 2019 organiseert. Zo hebben wij een zicht welke scholen in Antwerpen zullen deelnemen met welke actie. Je kan onderaan dit formulier ook aangeven of je een sandwichbord wenst te ontvangen ter promotie van Dag van de Ouder. De eerste 40 scholen die hier hun activiteit doorgeven krijgen een sandwichbord.

Schoolgegevens
Staat jouw school er niet tussen? Dan ben je mogelijks niet ingeschreven. De inschrijvingen liepen eind juni ten einde. Heb je nog vragen of opmerkingen, neem contact op via onderwijsnetwerk@stad.antwerpen.be of 03 338 33 40. 
Jouw activiteit
Omschrijf kort in 3 à 4 zinnen wat jouw school gaat doen met de Dag van de Ouder.
De eerste 40 scholen die dit formulier invullen, krijgen een sandwichbord ter promotie van Dag van de Ouder. Geef hieronder het adres door voor de plaatsing van het bord.

Let op! Als je een sandwichbord wenst, dien je ons de exacte locatie door te geven waar onze dienst het bord mag plaatsen. Zoek je school op via google maps (street view), maak een screenshot én markeer (met een pijl of een kruisje) waar het bord geplaatst mag worden. Stuur voor 27/9 dit document door naar judith.vanrooy@antwerpen.be