Onderwijsnetwerk Antwerpen

Om de gekwalificeerde uitstroom te verhogen en te voorzien in een breed, kwaliteitsvol onderwijsaanbod voor alle Antwerpse kinderen en jongeren is er nood aan gedeelde expertise en een kwalitatieve samenwerking tussen alle partners uit het onderwijsveld. Dit realiseren we via het Onderwijsnetwerk Antwerpen.

Wat doet het Onderwijsnetwerk Antwerpen?

Werk je in het onderwijs in Antwerpen en word je geconfronteerd met heel wat uitdagingen? Ben je op zoek naar begeleiding, advies of ondersteuning bij een beleidsvraag, een thema dat op school of in de klas leeft of waarmee je aan de slag wilt, een bezorgdheid over leerlingen, materiële of financiële ondersteuning, wil je het netwerk in je wijk verder uitbouwen of zit je met een andere onderwijsgerelateerde vraag?
Dan kunnen de stad Antwerpen en andere partners in het Onderwijsnetwerk Antwerpen jou helpen. De begeleiding en ondersteuning wordt aan elke school uit elk onderwijsnet in Antwerpen aangeboden.

Hier vind je alvast een aantal redenen om contact op te nemen, maar aarzel niet om ook andere vragen rond school- klas of leerlingbeleid te stellen! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van alle nieuws en activiteiten.
Schrijf je in