Impact dienstverlening door cyberaanval

Het informaticasysteem van Stad Antwerpen werd in de nacht van 5 op 6 december getroffen door een cyberaanval. Heel wat systemen werken daardoor minder of niet meer. Dat heeft uiteraard impact op onze dienstverlening,

Onderwijsdatabank

De toegang tot de onderwijs.csjdatabank is hersteld. Je kan weer je schooldossiers raadplegen en aanvragen indienen.
De verwerking van aanvragen is helaas nog steeds verstoord.

Heb je vragen over het kleutermenu of buitengewoon menu? Mail naar kleutermenu@antwerpen.be.
Vragen over binnenschoolse kinderopvang? Mail naar binnenschoolseopvang@antwerpen.be.
Voor alle andere vragen kun je terecht op klasopstap@antwerpen.be.

Centraal Meldpunt Jongeren (CMP)

 

Aanmeldingen

Indien je recent een aanmelding hebt ingediend, maar nog geen feedback hebt ontvangen, contacteer dan het CMP-team via telefoonnummer: 03 338 32 66.

 

Opvolging leerlingen

Het is niet mogelijk om leerlingendossiers te raadplegen. Dit houdt in dat we geen zicht hebben op lopende trajecten of trajecten die jongeren doorlopen hebben. Indien je een jongere met een CMP-collega besproken hebt, is het belangrijk je steeds naar dezelfde collega te richten. Voorlopig is er geen gezamenlijk dossier.

 

Doorverwijzing naar het netwerk uitvalpreventie

Een aangepaste aanmeldingsflow is in werking. Gebruik de provinciale aanmeldingsfiche voor het aanmelden van een individuele jongere of klasgroep. Voor het aanmelden van een leerling in kader van spijbelen gebruik je de provinciale aanmeldingsfiche spijbelen.

Stuur de ingevulde fiches naar het algemeen mailadres van het CMP: centraalmeldpunt@antwerpen.be. Of contacteer ons telefonisch via: 03 338 32 66.

Bij al je vragen kun je terecht bij onderwijsnetwerk@antwerpen.be of  Tel 03 338 33 40

We doen ons uiterste best om je zo snel en zo goed als mogelijk te blijven ondersteunen en adviseren. Voor algemene updates over de cyberaanval raadpleeg antwerpen.be. Bedankt voor je geduld.

Schrijf je in op onze nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van alle nieuws en activiteiten.
Schrijf je in